Thursday, September 20, 2012

Kad Raya

Assalamualaikum...

Baru nak update pasal kad raya? Dah basi la weh! Huahua. Ampun maaf pemberi kad raya. Huhu. Ok. Macam yang Hana dah cakap kat last entry. Tahun ni Hana dapat 2 kad raya daripada kawan blogger iaitu Hery & Buu. Meh tengok kad raya dorang bagi !


Jom usha2 dalam pulak. Apa agaknya yang dorang tulis.

http://www.hazwanhairy.com/
Ok. Yang atas ni daripada Hazwan Hairy. Kad beliau sendiri yang didesign dan dicetak oleh BOX Creative. Tengoklah siap ada nama & gambar beliau yang macho lagi. Hoho. Bestnya hantar kad ada muka kita. Hihi. Kalau ada yang rasa tahun depan nak buat kad raya macam ni hantar kat kawan-kawan boleh la klik --> SINI

http://bubushumel.blogspot.com/
Kad raya yang kedua ni datangnya daripada Cik Buboo yang omey macam tulisan beliau jugak omey je. Kan kan? Tengok la cantik & kemas je tulisan beliau. Hihi. Beliau ni sangat la humble. Siap minta maaf kalau-kalau kad yang diberi ini simple sangat. Dah ada orang bagi kad raya pun Hana dah happy sangat la Cik Buu. Lagi-lagi dengan ayat depan kad "Semoga Dirimu Mengerti, Untukmu yang Dirindui". Hihi. Berbunga-bunga rasa.

Terima kasih banyak Hery & Buu. Kad raya pertama Hana dapat daripada kawan blogger. Terharu. ='D InsyaAllah tahun depan Hana balas kad korang & bagi pulak kad raya kat blogger lain. Oh ya. Bagi yang tak kenal Hery & Buu lagi jom jalan-jalan blog dorang. Spread 

-sekepinghati-

13 comments:

  1. huhu. bestnya dapat kada raya dari blogger hebat tu (:

    ReplyDelete
  2. wahh, untung laa Hana dapat kad raya. :D

    ReplyDelete
  3. Mrs Velentine > err~ dua je dpt thn ni. hoho

    ReplyDelete
  4. sha messy > kann... bkn senang. jom thn dpan minta kad raya dr dia lg. hihi

    ReplyDelete
  5. Leeza > err~ hahaha. gitu la gayanya =P

    ReplyDelete
  6. Najwa Ayuni > najwa pun mesti dpt jugak. kan kan? =)

    ReplyDelete
  7. hahaha nnti tahun dpn kalau ad rezeki hantar la 1 kt raya kt sini no ;D

    ReplyDelete
  8. Everything's Everythings > InsyaAllah. hihi~ tungguuuu =D

    ReplyDelete
  9. dah 20 tahun lebih x penah dpt kad raya..

    ReplyDelete

Terima Kasih atas Komen Anda ^_^ v

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...