Friday, November 30, 2012

CONTEST KALENDER 2013 EKSKLUSIF HAZWANHAIRY | BOX CREATIVE

Assalamualaikum...

Setelah lama menghilang tuptup muncul gara-gara contest abam spotim nih. Kehkehkeh~

Korang dah ada kalendar 2013 kat rumah? Apa? Takde lagi??
Haa. Oleh itu, meh reramai join contest Hazwan Hairy ni. 
Korang mungkin bertuah (Encik Random.org yang akan pilihkan) memiliki kalendar eksklusif dari beliau. Lalu dapatlah korang menempekkan kalender ni di dinding rumah. 
|
|
|
V
TARIKH TUTUP : 12/12/12
klik untuk join ---> SINI

Super duper cool kan kalendar ade gambo sendiri.
Kalau korang berminat nak buat pun boleh PM beliau di FB. 
Jangan risau. Beliau sangat sporting!

Spread 

-sekepinghati-

53 comments:

  1. hahaha malu cheq bca entry ni...sporting klo x bz ja...haha :p..btw terima kasih sbb sudi support hery dari dulu smpai skrg..klo rndom xdpt pn insyallah dah mmg dpt >_<

    ReplyDelete
  2. Hairy > Terima kasih kembali sbb sudi jenguk blog yg hidup segan mati tak mau ni! haha.

    Hehe. TQ =D

    ReplyDelete
  3. gud luck..moga berjaya dlm contest..

    ReplyDelete
  4. Kongsi apa saja > Kan! kreatif! Jom la join kalau nak kalendar cantik ni jugak =)

    ReplyDelete
  5. ececece ~ ajak CP join ke nih ? :P

    ReplyDelete
  6. CP > Hehe. a'ah. sesaje ajak. hihi~ kalau free meh la =)

    ReplyDelete
  7. singgah dan folow dari contest yang sma :)

    ReplyDelete
  8. Hery > Opkoz. Hehe. Nak p jenjalan la ni.

    ReplyDelete
  9. salam rendah diri
    AK dtg follow n dri segmen sme

    http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  10. kina pollow sini ya..:)

    salam kenal dari kina..:)

    salam satu blogger:)

    ReplyDelete
  11. Terjah blog kak hana , segmen yang sama.. :)

    http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  12. saya dari segmen yang sama . dah follow awak . follow saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  13. gud luck..moga berjaya juga.. ^_^
    done follow sini ye.. :)

    ReplyDelete
  14. salam perkenalan..
    dtg dr segmen yg sama dan buat kunjungan balas ke sini..
    hehe..^_^

    ReplyDelete
  15. balas kunjungan. good luck ye :D

    ReplyDelete
  16. haiii,salam.. saya datang terjah dan blogwalking.. :))

    jemput singgah juga-->http://lindafuad.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  17. Kunjungan balas dari Wilma...
    Semoga kita semua dapat kalendar nie ya ^_^

    P/S: Dah jadi follower # 491 ^_^

    ReplyDelete
  18. Hai | Anis datang blogwalking sini . Datang dari segmen yang sama . Jom terjah blog anis . =.=

    http://ceriterasieyzu.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    Gud Luck ya . Semoga menang . =D

    ReplyDelete
  19. As Salam,
    Saya dtg balas kunjungan.
    Salam kenal dari saya.
    Semoga ukhuwah ini berkekalan hendaknya.

    Salam sayang,
    Suria
    www.suriaqistina.blogspot.com

    ReplyDelete
  20. datang dari contest yg sama :)

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  21. jeng jeng... datang dari contest yg same.. hee

    ReplyDelete
  22. BW sini..salam kenal... :)
    http://akuayut.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  23. ayu datang dari contest yang sama....hehehe..ada masa dtg la ke blog ayu yer...hehehe

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  24. OK kunjungan balik :) sweeeet nye BLog LOikee ~

    ReplyDelete
  25. salam kenal,, daris egmen yg sama,, harap enjoy dan kutuk sikit belogisam k,, menepek disini,,belogisam #499

    ReplyDelete
  26. http://kumahuitu.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    BALAS KUNJUNGAN...

    MOGA IMPIAN MENJADI KENYATAAN :)

    ReplyDelete
  27. datang follow sini http://azminanordin.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  28. balas kunjungan...
    gud luck... :)

    ReplyDelete
  29. TERIMA KASIH SEMUA SUDI SINGGAH & FOLLOW. InsyaAllah Hana dah terjah semua blog2 yg tersenarai dari contest HH ni. Good Luck kpd semua =D

    ReplyDelete
  30. Assalamuaalaikum , sya bw dri contest yg sama :)
    http://eyda-nur.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  31. meera dtg dari contest yg same :) visit mine back?
    http://meeraishak.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  32. Meera > Semoga berjaya. Hana dah lawat semua blog dari contest HH ni juga =D

    ReplyDelete
  33. gud luck tau..sy pun join..hohoi ..ada mse jom le singgah blog sy (^_^)
    http://www.hazwanhairy.com/2012/12/senarai-peserta-contest-kalender-2013.html maseh..

    ReplyDelete
  34. salam..singgah dan follow sini dr segmen yg sama :)

    ReplyDelete
  35. hye...sy dtg dri segmen yg same jugak..time kasih lawat blog sy... ^_^
    semoga awak berjaye...

    ReplyDelete
  36. hye..dtg cnie dari cntest yg same..wish u luck k..;)

    ReplyDelete
  37. nice blog!
    singgah dr segmen yg sama..
    jemput singgah blog saya..http://safiyahezora.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    Happy blogging & Gudluck!

    ReplyDelete
  38. blogwalking here from the same contest :)

    http://azzafdzal.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  39. TERIMA KASIH SEMUA SUDI SINGGAH & FOLLOW. InsyaAllah Hana dah terjah semua blog2 yg tersenarai dari contest HH ni. Hana dah dapat kalendar. Korang? =)

    ReplyDelete
  40. Hadiah wang tunai RM100 !

    http://nadyabubble.blogspot.com/2013/01/cabaran-seo-blog-3-dalam-1-happy-new.html

    ReplyDelete

Terima Kasih atas Komen Anda ^_^ v

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...