Thursday, November 15, 2012

SALAM MAAL HIJRAH 1434H

Assalamualaikum...

credit : facebook.com/hijjaz/deviantart.com
Semoga tahun baru ini kita berubah ke arah kebaikan walaupun sedikit dan menjadi semakin baik. Baik bukan sahaja dari segi akhlak, pakaian, tutur kata tetapi juga dari segi komitmen, tanggungjawab dan sebagainya yang berkaitan sesuai sebagai khalifah di bumi ini. Semoga juga segala kebaikan ini sentiasa istiqamah (berterusan). InsyaAllah.

p/s : Hana mahu berubah jadi lebih rajin untuk menyiapkan assignment dan tesis. Azam korang apa?

p/s 2 : Rakan-rakan. Ayuh doakan saudara-saudara seislam kita di Gaza. Semoga mereka diberikan kesabaran dan lindungan Allah SWT. Amin...

Spread 
Pray for GAZA

-sekepinghati-



17 comments:

  1. hanya mampu berdoa untuk mereka di gaza. but, Allah akan melindungi mereka :)

    *thanks for the comment. ouhh, x sgka ada yg betul2 takut ekh hehe~ thanks tell me bout that

    ReplyDelete
  2. Farah Andie > Ye. Senjata kita yg jauh ni cuma DOA.

    hoho. yup. mmg betul2 takut =P

    ReplyDelete
  3. hehehe , lebih kurang la ngn hana pown :P

    ReplyDelete
  4. Cweet pinky > Marilah kita bersama-sama menjadi rajin! hehe

    ReplyDelete
  5. salam maal hijrah hana..maaf lma xmsuk sbb bercuti2..hehehe...

    ReplyDelete
  6. Hairy > seronok dia bercuti kan! hehe.

    ReplyDelete
  7. salam kenal,salam maal hijrah. ayuh titipkan do0a buat mereka rakyat palestin. pray for gaza.

    ReplyDelete
  8. hehehe , taw takpe :D , menanti entry baru :)

    ReplyDelete
  9. kalaw ada entry baru , roger2 la kat CP keyh :D

    ReplyDelete
  10. pray for gaza. insyaallah everthing is gonna be fine soon. amin! (:

    ReplyDelete
  11. Raziq > Salam perkenalan juga. Terima kasih sudi komen =D

    ReplyDelete
  12. Cweet pinky > alamak! entry baru! huhu. Sori. Hana bz skang. Tp dah ade entry Hana ping ok! hehe

    ReplyDelete
  13. Leeza dayasari > Selamat datang =D

    ReplyDelete
  14. Syahirah Adisa > InsyaAllah. Amin =')

    ReplyDelete
  15. Nora > Ya. Hanya tu yg kita mampu di samping sikit sumbangan melalui tabung2 yg ada. InsyaAllah dpt membantu mereka =')

    ReplyDelete

Terima Kasih atas Komen Anda ^_^ v

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...