Thursday, July 26, 2012

Aku Terjah! Aku Follow! Apakah itu?

Assalamualaikum...


Eheh. Hana men-join-kan diri dalam segmen incik Azizi setelah ditag oleh incik Hery.
Sepantas kilat Hana update sebab 50 TERAWAL DAPAT 4GB PENDRIVE!
Korang nak dapat pendrive jugak? Cepat! Cepat! (KLIK SINI)
Tarikh tutup : Setelah cukup 100 bloggers

Kenapa Hana Terjah ?
Selalunya Hana akan terjah mereka yang singgah kat blog Hana tak kira siapa pun. Dan Hana akan terjah lagi! dan lagi! bila  Hana dah betul-betul tertarik dengan blog tu dari segi content & rupa blog tu.

Kenapa Hana Follow ?
Hana follow untuk tingkatkan followers (mestilah kan? hehe) tapi paling penting nak cari kawan-kawan alam maya yang serasi bersama & sekepala time susah senang *peace* ^.^ v 

Hana TAG :

33 comments:

  1. Assalamualaikum dan Salanm Ramadhan....Terima kasi atas kunjungan dan penyertaan dalam segmen MYideakini ye...untuk melayakkan hadiah penghargaan dari MYideakini, pastikan penama yang telah di tag tu follow blog MYideakini...itu syarat & terma dr MYideakini...TQ

    ReplyDelete
  2. W'salam & selamat berpuasa. Eheh. Aiyay kapten! hihi~ Terima kasih =)

    ReplyDelete
  3. niera follow sini :)
    http://www.aisyahhumaira.com/2012/07/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html

    ReplyDelete
  4. hye ^_^ bw sini dr segmen same :))

    http://zafirahzarrae.blogspot.com/2012/07/aku-terjah-aku-follow-apekah-itu.html

    ReplyDelete
  5. wahhhh akhirnya..bahahha..tq hana support me to..muehehehe :P

    ReplyDelete
  6. zaf > terima kasih zaf. Hana terjah balik! =D

    ReplyDelete
  7. hairy > kannn. akhirnya pandai join segmen awal. bhahaha. samesame =p

    ReplyDelete
  8. niesa pun join segmen tu..hehehe..mana la tau rezeki bulan Ramadhan ni kan?gudluck utk awk..(^_^)

    ReplyDelete
  9. Niesa > Gud Luck jugak ye awak =)

    ReplyDelete
  10. terjah menerjah amalan mulia..hoho..slm ramadhan~

    ReplyDelete
  11. Ee dtg terjah sini =D hehe

    http://thenurulee.blogspot.com/2012/07/three-things-in-one-e.html

    ReplyDelete
  12. Lola Ke Nie > hehe. yeah. mulia. marilah terjah menerjah =)
    SELAMAT BERPUASA

    ReplyDelete
  13. eyjalukman > Selamat berpuasa juga =)

    ReplyDelete
  14. Ee > maceh Ee. meh nak terjah Ee pulak =D

    ReplyDelete
  15. http://kumahuitu.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html

    Selamat berpuasa...salam ramadhan..selamat berkenalan... join n follow.

    ReplyDelete
  16. http://kumahuitu.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html

    Selamat berpuasa...salam ramadhan..selamat berkenalan... join n follow.

    ReplyDelete
  17. wahh..
    gud luck hana..^o^
    salam ramadhan jg ye...

    ReplyDelete
  18. http://mymyadecerita.blogspot.com/2012/07/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html

    dari segmen yg same. terjah sini + follow ! jom jenjalan ke blog mimie. :)

    ReplyDelete
  19. Zaidalifah > Terima kasih. Salam ukhwah. Saya terjah & follow kembali ye =)

    ReplyDelete
  20. Cik Yaya > Terima kasih. Salam Ramadhan Kareem =)

    ReplyDelete
  21. Syarmimi > Terjah mimi semula! Thanks =)

    ReplyDelete
  22. http://majirashid.blogspot.com/

    menjengok belog di petang ramadhan

    ReplyDelete
  23. http://www.aynoranur.com/2012/08/segmen-aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html

    dari segmen sama, done follow

    ReplyDelete
  24. Jemput join segmen saya ini sekali...
    http://hanifidrus.blogspot.com/2012/08/hanifidrus-segmen-menerjah.html
    Salam kenal dan follow
    Maaf mencelah disini...
    Jom cari rakan2 follower
    Penyertaan sehingga kini 72 blogger !!!

    ReplyDelete
  25. Datang dari segmen yg sama ;D
    wish u best of luck

    http://everythingseverythings.blogspot.jp/2012/09/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu_20.html

    ReplyDelete
  26. majirashid > terjah kamu semula! =D

    ReplyDelete
  27. aynora nur > terima kasih awak. sy terjah & follow balik =)

    ReplyDelete
  28. Hanif > Thanks jemput. InsyaAllah nanti Hana join =)

    ReplyDelete
  29. Everything's Everythings > TQ. Gud Luck to u too =D

    ReplyDelete
  30. Salam kenalan! Very nice blog here. Suka3x!=) Jom join.. http://www.aimisyahirah.com/2012/10/tempoh-hampir-tamat-cepat-join-segmen.html

    ReplyDelete
  31. Singgah sini dari segmen yang sama ^^ jom ke blog sy
    V
    V
    v
    v
    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/10/segmen-aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html

    ReplyDelete

Terima Kasih atas Komen Anda ^_^ v

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...