Monday, July 9, 2012

CONTEST KE 3 HAZWAN HAIRY

Assalamualaikum...

Uhuk. Uhuk. Setelah sekian lama menyepi. Akhirnya hari ni Hana kembali.
Kenapa menyepi ? Wait for the next entry k. InsyaAllah.
Kemunculan tiba-tiba hari ni adalah gara-gara En.Hery yang membuatkan Hana hampir diserang heart attack.
Contest beliau akan ditutup HARI INI. Fuh~ sib baik la like page beliau ni haa. Kalau tak melepas. Huhu.
How come Hana tak join kan. Harus la join sebagai tanda sokongan kepada beliau.


Nyatakan kenapa anda suka masuk blog hazwan hairy?
Ok. Ini adalah jawapan padat, kreatif & ikhlas Hana :

Hana suka singgah, terjah & baca blog Hazwan Hairy sebab utama adalah tagline beliau (first impression)  LIKU-LIKU KEHIDUPAN : SEJUTA LANGKAH KEMBARA IMPIAN yang boleh Hana takrifkan iaitu setiap impian & kejayaan bermula daripada satu langkah kecil yang penuh dugaan & ujian namun liku-liku itulah yang membuatkan kita semakin berani melangkah sehinggalah ke sejuta langkah malah infiniti langkah terakhir demi sebuah impian & kejayaan yang bukan sahaja memberi kepuasan kepada diri sendiri tetapi juga memberi manfaat kepada orang lain. 

Maka, blog Hery ni boleh dikatakan macam ASTRO sebab "macam-macam ada". Sentiasa menjadi "sumber inspirasiku" macam TV3, yang mana bila kita baca content dia rasa "I feel good" mcam NTV7. Itu yang buatkan blog Hery ni "lebih hangat daripada biasa" macam HOTFM & sentiasa "dekat di hati" macam TV9. 

p/s Hery : hehe. jawapan agak sastera yang mungkin memeningkan kamu memahami but keep it up on blogging & ikutlah seperti resmi padi yang semakin berisi semakin menunduk =D

-sekepinghati-

20 comments:

  1. wahhh sempat juga dia join ea..haha...kejutan tu skli skla nk wat xpe...jgn heart attch tau..haha..ada sbb semua nih pape tggu ja...btw terima kasih sbb sudi beri sokongn tuk contest ni...ulsan yg sgtpadat dan ada byk isi...all the best tuk anda ea... sma2 kita jd kwn blogger :-)

    ReplyDelete
  2. hehee. sepantas kilat daku hapdet pabila ternampak close mlm ni. kihkih~ thanz hery. yeah. kita kwn blogger. hehe. =)

    ReplyDelete
  3. hery dtg sini copy link tuk d BW nnti...smbil tgk calon2 pemenang :-)

    ReplyDelete
  4. calon-calonnya adalah......dup..dap..dup..dap.. kihkih~

    ReplyDelete
  5. singgah sini dari segmen yang blog hazwan hairy

    ReplyDelete
  6. niera dtg jalan2 sini jenguk blogger comel !
    all the best :)

    niera follow sini.

    www.aisyahhumaira.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

    ReplyDelete
  7. singgah...dtg dr contest yg sama...
    happy blogging..
    http://www.safiyahezora.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Cik Mimey > terima kasih sudi singgah. Semoga berjaya! =)

    ReplyDelete
  9. Niera > thanks niera yg omey. Gud Luck jugak buat kamu! =D

    ReplyDelete
  10. Silent Thinker > terima kasih sudi datang singgah. All d best ya! =)

    ReplyDelete
  11. Kunjungan Balas :-

    SALAM RAMADAN
    HanaNabihah

    moge ramadan kali ini lebih bermakna dari ramadan yang sebelumnya.

    ReplyDelete
  12. tq hana ye,sudi singgah blog sy..dari segmen yg sama..datang & follow terus..

    ReplyDelete
  13. Ikhwan > InsyaAllah. Begitulah hendaknya. Salam Ramadhan buat kamu juga =)

    ReplyDelete
  14. datang melawat sini ^^

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

    ReplyDelete
  15. Cik Rongoks > terima kasih datang melawat. chek gigi sekali bole? kihkih~

    ReplyDelete
  16. salam :) eykaa datang singgah n follow ^^ goodluck ^^ btw, nice blog :) salam ramadhan ^^

    ReplyDelete
  17. Atiqah > Terima kasih awak. Selamat berpuasa juga =D

    ReplyDelete
  18. dieya datang sini dari contest yang sama
    follow mollow kamu, good luck ya

    http://www.dieyaworld.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

    ReplyDelete

Terima Kasih atas Komen Anda ^_^ v

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...