Tuesday, July 17, 2012

Mana ZackZukhairi ?

Assalamualaikum...

Blogger mana yang tak kenal ZZ ni hampa memang bukan blogger sejati ! *sukasuka nak label orang, kang ada yang kena unfollow baru padan muka kau Hana* HEHE. Maap. Maap. Tapi ZZ ni kan antara blogger yang pemes dengan penulisan santai brutal yang disertakan dengan lukisan kartun beliau yang sangat comel ! So, memang orang dah kenal dah beliau ni. Nah! KLIK SINI. Gerenti korang dah baca tu nak baca lagi.

Hana memang minat sangat dengan beliau karya yang dihasilkan. Once masuk blog beliau mesti melekat sebab entry beliau memang mampu buat orang gelak terbahak baca, boleh hilang segala stress. Nak2 pulak dihiasi dengan kartun-kartun yang bam-bam tu. Ulang baca 2 3 kali pun tak bosan. ZZ ni jugaklah pencetus minat Hana nak berblog bagai ni haa.

Tapi persoalannya sekarang, mana ZZ ni menghilang? Merajukkah? Ke'busy'an kah? Apa-apa pun marilah kita berdoa semoga incik ZZ ni sentiasa baik-baik la hendaknya. Amin....

p/s to ZZ : Kalau lu baca entry guwa ni mohon lu update entry. Peminat lu dah rindu nak baca karya lu bro. Kat CBox pun masing-masing dah mengongoi minta update entry. Huhu.

Antara karya beliau
-sekepinghati-




2 comments:

  1. nak ke sana jugak =) mcm menarik je

    ReplyDelete
  2. Lynn > sila, sila. mmg menarik tertarik debom! =)

    ReplyDelete

Terima Kasih atas Komen Anda ^_^ v

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...