Friday, July 20, 2012

YEAY ! Esok Puasa ! =D

Assalamualaikum...

 Ahlan Wa Sahlan Ramadhan Kareem 


Firman Allah SWT : "Wahai orang-orang yang beriman, telah diwajibkan ke atas kamu berpuasa sebagaimana telah diwajibkan ke atas umat-umat sebelum kamu, semoga kamu menjadi orang-orang yang bertaqwa" (Al-Baqarah : 183)

Hana nak ucapkan SELAMAT BERPUASA kepada umat Islam di seluruh dunia.
Bagi yang dah wajib puasa tu jangan ponteng-ponteng tau melainkan dengan keuzuran ye *peace* HEHE.

p/s : kawan-kawan yang sudi singgah, bantu Hana KLIK LIKE SINI untuk contest header popular Hazwan Hairy ni ye. Thanks ! 

-sekepinghati-

13 comments:

  1. Yeyeyey, selamat berpuasa =D

    http://thenurulee.blogspot.com/2012/07/time-off-for-le-stomach.html

    ReplyDelete
  2. Salam Ramadhan dan selamat berpuasa dik... =)

    ReplyDelete
  3. tak apa ambik doodle tu, tak kisah kisah pun..

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum hana...selamat berpuasa yer...:)

    p/s mama dah like header hana pasni hana plak yer...:)

    ReplyDelete
  5. Mama > w'salam. selamat berpuasa jugak buat mama sekeluarga. Hana pun dah like mama =D

    ReplyDelete

Terima Kasih atas Komen Anda ^_^ v

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...